HOMECONTACTLOGIN NL | FR
Skip Navigation Links
Wat is BelBev
Doelstellingen
Werking
BelBev contacteren
BelBev bezoeken
Contactformulier
Verkoopsvoorwaarden
Werking
Het dagelijks beheer van de vereniging is in handen van het Managementcomité. Onderhandelingen met de leveranciers gebeuren door één of meer leden van het Managementcomité, waar nodig aangevuld met één of meer leden.

De Raad van Bestuur vergadert maandelijks, en is o.m. belast met de goedkeuring van de samenwerkingsakkoorden met de leveranciers. Periodiek vinden algemene ledenvergaderingen plaats.

De vereniging publiceert per jaar 13 consumentenfolders (1.300.000 ex/uitgave) en 6 horecafolders (8.000 ex/uitgave, die telkens 3 maal aan de horecaklanten wordt verdeeld). Een Foldercomité is belast met de uitwerking van de folders.

Voor de opslag en distributie van geïmporteerde wijnen, porto en champagne, alsook voor een aantal one-way-producten, doet Belbev beroep op een logistiek partner.

De leden van cvba Belgian Beverages hebben samen een omzetcijfer van 300 miljoen €, 8.000 horeca-etablissementen, en 61 drinks.

Geïnteresseerde leden kunnen een aanvraag indienen tot lidmaatschap bij de Raad van Bestuur. Deze aanvaarding is onderworpen aan een aantal interne regels.
Ons vakmanschap drink je met verstand
Copyright 2012 Belgian Beverages cvba | Hogenakkerhoekstraat 19 | 9150 Kruibeke | Disclaimer